EvenementLifestyle

Veel kinderanimatie tijdens Sonntag im Süden

NEDERWEERT | OSPEL – Tijdens de gratis toegankelijke familiedag Sonntag im Süden zal er tal van kinderanimatie aanwezig zijn. Daar waar papa’s, mama’s, opa’s, oma’s kunnen genieten van heerlijke Duitse klanken van Woenderbaar is er voor de kleinsten meer dan voldoende entertainment aanwezig.

Een overzicht:
Schminken door de Sôkkertantes
Schminken, grime & glitters; dé grote passie van de Sôkkertantes! Deze schminkspecialisten zorgen ervoor dat je kind gaat shinen tijdens Sonntag im Süden. De dames betoveren ieders gezicht tot een geweldig mooi plaatje met het echte wow effect! Bekijk de Facebookpagina van de Sôkkertantes om de mooiste creaties te aanschouwen.

Ballonnenkoningin
De ballonnenkoningin komt met een grote koninklijke troon. Ieder kind, en natuurlijk ook volwassenen mogen hierop plaats nemen. Ze zijn even de baas en mogen vragen wat ze willen. Dit kan doordat deze ballonnenkoningin echt alles kan maken. Angry bird, Ariel, Nemo, Donald duck, Minion, Elsa, Tractor, Prinses, Starwars zwaard, Dora, Spiderman enz. enz. Kortom, een ballonartiest van internationale alure.

Goochelaar El Magico
De beroemde goochelaar El Magico laat je allerlei leuke acts zien. Misschien kun je na afloop zelf wel een konijn uit de hoge hoed toveren! Of wat dacht je van leuke trucjes met kaarten… Deze gezellige artiest zit vol verrassingen en zal eenieder doen verbazen met zijn fantastische trucs!

Springkussen en kinderhoek
Klaar met schminken en de gewenste ballon in bezit? Dan is het even tijd om te gaan relaxen in de kinderhoek om bijvoorbeeld even rustig te kleuren.
Is je kind aan wat actie toe? Dan hij of zij uit gaan leven op het springkussen. Kortom, voor iedereen wat wils op Sonntag im Süden.

Woenderbaar
In een middagvullend programma wordt je een fantastische show voorgeschoteld waarbij je jezelf rechtstreeks in een groots Schlagerfestival waant waarbij het haar van Heino nog zou verbleken! Diverse hilarische verkleedpartijen, interactie met het publiek, professioneel geluid en een spetterende lichtshow maken het geheel complete. Ruk de Brattwürsten, Sauerkraut en de pullen bier maar aan. Het leven is ‘Woenderbaar!’


Sonntag im Süden maakt onderdeel uit van het 60-jarig jubileumweekend van voetbalvereniging Eindse Boys. Als hoofdact zal Rowwen Hèze komende zaterdagavond in een al weken uitverkochte feesttent spelen.

Sonntag im Süden begint om 14.00 uur en de entrée is gratis.

Locatie: Feesttent Eindse Boys op Sportpark op de Hooven te Nederweert-Eind

Ook interessant
EvenementLifestyleVastelaovendj

Omruilen kaartjes buutteaovendj d.d. 21-03-2020 V.V. De Vlikkestaekers Ospel V.V. De Vlikkestaekers uit Ospel hadden een buutteaovendj georganiseerd op 21 maart 2020

Deze is toen vanwege de maatregelen i.v.m. Corona niet door kunnen gaan. Dezebuutteaovendj zal nu…
Lees verder
EvenementMuziek

PEVE & Myra spelen in De Pelen

Live muziek in de Peelboerderij Op zondag 14 november is er een optreden van het duo…
Lees verder
EvenementHistorieKerk

St. Hubertusviering in Ospel

Op zondag 7 november 2021 om 10.00 uur in de parochiekerk van Ospel vindt er de St. Hubertus viering…
Lees verder
Nieuwsbrief
Wil je niets missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actualiteiten, verhalen en inspiratie
in Ospel, Ospeldijk en omgeving. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *