EvenementMuziek

Verrassend Avondje UIT met Orgel & Saxofoon

Zaterdag 7 augustus 2021 | Franciscus Huis Weert | Toegang: Vrije Gave | Aart Bergwerff – organist Grote of O.L.V. Kerk Breda | Raaf Hekkema – saxofonist Calefax Reed Quintet

Dit concert vindt plaats in het kader van het Orgelfestival Limburg 2021. De Orgelkring Franciscus Huis Weert beoogt toegankelijke, eigentijdse en verrassende concerten te organiseren om het eeuwenoude orgel een inspirerende plaats te geven in de huidige tijd. Dit jaar is gekozen voor een programma met twee top-musici die vooral niet de gebaande paden bewandelen. Zij zijn steeds eigenzinnig op zoek naar andere invalshoeken voor hun concerten.

‘De onverdraaglijke lichtheid van Bach’

Bezoekers kunnen hun hart ophalen bij de ingetogen en virtuose optredens van beide creatieve en artistieke musici. Dacht u dat muziek van J.S. Bach altijd zwaar is? Na afloop van dit concert zult u daar heel anders over denken, dat is zeker. Zelf betitelen de musici hun concert als ‘De onverdraaglijke lichtheid van Bach’. U mag een boeiend, gevarieerd en verrassend concert verwachten, dat ruim 1 uur zal duren. Of er na afloop de mogelijkheid bestaat voor de gebruikelijke nazit is nog onzeker. Hopelijk kijkt u samen met ons uit naar dit concert. Ook uw familieleden, vrienden en kennissen zijn van harte welkom. Aanmelding verplicht, max 120 bezoekers Voor dit concert zijn uiteraard de dan geldende Coronamaatregelen van kracht. Wij wensen die zorgvuldig toe te passen, zodat u veilig en onbevangen van dit concert kunt genieten. U kunt zich t/m4 augustus aanmelden per email bij h.sieben42@gmail.com onder vermelding van naam, telefoonnummer en emailadres. Het totaal aantal personen, inclusief uzelf.. Of u alléén of geclusterd wilt zitten (max 4 samenwonende personen) Als het niet anders kan, is een telefonische aanmelding ook mogelijk op nummer 06 1147 5640 (secretaris Henk Sieben).

Als u zeker van een plaats wilt zijn, wacht dan niet te lang met uw aanmelding, want VOL=VOL. Op volgorde van het ontvangen van uw aanmelding zullen de zitplaatsen worden toegekend. U ontvangt hiervan per email een bevestiging en een zitplaatscode. In het Franciscus Huis wordt u naar uw zitplaats geleid.

Zie meer details concert op website https://www.orgelkring-weert.nl

Ook interessant
EvenementInwoners

Kermisloterij uitslag 2022

26 Juni tijdens het kermisconcert vond onze jaarlijkse kermisloterij plaats. Ook dit jaar hebben…
Lees verder
MuziekNatuur

Muzikaal Pinksterweekend bij buitencentrum De Pelen

Het is inmiddels een goede ‘Pinkstertraditie’ bij buitencentrum De Pelen, want ook dit jaar zijn…
Lees verder
EvenementLifestyleMonument

Nationale molendagen

In het weekend van 14/15 mei zijn de Nationale Molendagen. In dat weekend zijn er vele honderden…
Lees verder
Nieuwsbrief
Wil je niets missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actualiteiten, verhalen en inspiratie
in Ospel, Ospeldijk en omgeving. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.