Meedenken over het Sportakkoord Nederweert

Sport Nederweert doet een oproep aan verenigingen, organisaties en inwoners om input te geven via een vragenlijst of tijdens de klankbordgroepbijeenkomst op maandag 29 maart. Dit in navolging van het Sportakkoord Nederweert. Het lokaal preventieakkoord gaat o.a. in op de thema’s rookvrije generatie en inwoners op gezond gewicht. Sport 

Het preventieakkoord is van én voor alle inwoners van de gemeente Nederweert. Daarom roept Sport Nederweert alle inwoner op om mee te denken. Ze horen graag welke kansen en mogelijkheden jij ziet. Daarvoor nodigen ze je uit om via een vragenlijst input te geven op eerdergenoemde thema’s. Deze input kan tot uiterlijk tot 29 maart aangeleverd worden. Klik hier voor de vragenlijst.

Daarnaast wordt gevraagd om deel te nemen aan de klankbordgroep. Een afvaardiging en vertegenwoordiging van diverse partijen uit de samenleving. Zij bepalen de focus en prioritering van het preventieakkoord en gaan aan de slag met de actiepunten. De eerste bijeenkomst vindt (digitaal) plaats op maandag 29 maart van 16.30 tot 18.00 uur.

De input van zowel de vragenlijst als de klankbordgroepsessie worden samengevoegd in het preventieakkoord. Vervolgens wordt het concept preventieakkoord op maandag 12 april toegelicht en in mei vindt de officiële ondertekening van het akkoord plaats.

Meer informatie is te vinden via de website van Sport Nederweert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *