De Junior Sportraad zet sport- en beweegtips op een rij

Veel activiteiten kunnen tijdens de corona-periode helaas niet doorgaan, maar de Junior Sportraad heeft niet stil gezeten. Samen zijn ze de afgelopen tijd druk bezig geweest om een verzameling aan leuke spellen en challenges samen te stellen!

Luuk, Pim, Zino, Sem, Sjors, Nio en Lis zitten in de Junior Sportraad en zetten zichzelf namens alle basisscholen uit Nederweert in voor sport- en beweegactiviteiten. Ze zorgen ervoor dat de ideeën uit het Junior Sportakkoord worden uitgevoerd en bedenken daarnaast verschillende andere activiteiten en ideeën die met sporten en bewegen te maken hebben. Zo zijn ze samen ook op het idee gekomen om één toffe flyer voor kinderen te maken met daarin verschillende leuke spellen en challenges. Ook de beweegcoaches van Sport Nederweert hebben verschillende leuke tips in de flyer gezet!

Benieuwd naar de flyer? Klik hier

De Junior Sportraad gaat de aankomende tijd druk aan de slag met de uitvoering van andere acties en ambities uit het Junior Sportakkoord. Zo staat er een beweegbingo met ouderen op de planning en zullen de kinderen aan de slag gaan met de organisatie van een zeskamp vol met sportieve activiteiten. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volgt Sport Nederweert via hun Facebookpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *