Hopelijk in het najaar toch weer een opfriscursus scootmobielen!

Platform Gehandicapten Nederweert, Veilig Verkeer Nederland, afdeling Nederweert, en de nieuwe hulpmiddelenleverancier Kersten willen later dit jaar weer een opfriscursus organiseren. Samen met de gemeente wordt er een mooie dag van gemaakt. Uiteraard alleen mits verantwoord en met inachtneming van de maatregelen.

De datum wordt later dit jaar bekend gemaakt. “De training wordt altijd heel goed ontvangen en druk bezocht. Veel ouderen zien dit tevens als een gezellig dagje uit om weer eens goed bij te praten”, aldus Wiek Verheijden van het Platform Gehandicapten. Ook straks staat er weer voor iedere deelnemer een lekkere kop koffie met vlaai klaar en kan de rijvaardigheid worden geproefd op het parcours dat buiten wordt opgesteld. Veilig Verkeer zal binnen uitleggen hoe men veilig kan deelnemen aan het verkeer.

Na afloop zal wethouder Carla Dieteren de certificaten uitreiken. Deelname is gratis en iedere inwoners met een scootmobiel mag meedoen. Inwoners met een scootmobiel via de Wet maatschappelijke ondersteuning krijgen straks vanzelf een brief thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *