Kinderboekenweek 2021: Worden wat je wil

Wil jij later drakenkweker worden, of toch liever dierenarts, vlogger of DJ? Tijdens de Kinderboekenweek van 6 t/m 17 oktober kun je in de bibliotheek elk beroep worden wat je wil en alvast dromen over later. Kom naar het mooiste kinderfeest van het jaar in de bibliotheek en doe mee!

DJ Workshop
Wil je leren scratchen, mixen en beatmatchen? Doe dan mee met deze toffe DJ workshop op 9 oktober, tussen 11.00 en 14.00 uur bij Bibliocenter Weert. Een professionele DJ leert je de basic skills van het dj’en. De workshop is voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar.

Beroepenspel & Mysteriespel
Speel het Beroepenspel en het Mysteriespel bij Bibliocenter Weert. N
eem je smartphone of tablet mee, scan de QR-codes en speel mee! Tijdens het beroepenspel ontdek je een aantal werelden waarbij je verschillende beroepen tegenkomt.

Tijdens het Mysteriespel gebeuren er vreemde dingen en niemand weet wat. Kun jij uitvogelen wat er aan de hand is?
Door hints te verzamelen kom je telkens een stapje dichter bij de oplossing. Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar.

Muzikale voorlees-voorstelling: Toen de zebra wilde weten waar het einde van de wereld was

Bibliocenter organiseert deze voorstelling in samenwerking met Theaterboerderij Boeket in Nederweert op17 oktober van 11.00 tot 12.00 uur.

Een zebra gaat op zoek gaat naar het einde van de wereld. Hij krijgt hulp van al zijn dierenvrienden. De dieren sturen hem steeds naar hún einde van de wereld. Daar leert hij iedere keer weer een nieuw dier kennen. Zo ontdekt hij allemaal plekken waar hij nog nooit was geweest en wordt zijn wereld steeds weer een stukje groter. Je kunt mee dansen, bewegen en zingen. Ook mag je op de foto met één van de dieren. Voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 8 jaar.

Aanmelden
Kijk op www.bibliocenter.nl/kinderboekenweek voor meer informatie over de Kinderboekenweek en om je aan te melden voor de activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *