Kindervakantiewerk dit jaar online

Helaas kunnen we dit jaar geen KVW-week organiseren in verband met de coronacrisis. Maar niet getreurd KVW gaat in kleine vorm online door! We organiseren vier activiteiten waaraan alle kinderen van groep 1 t/m 8 kunnen deelnemen. We gaan op dinsdag samen knutselen en quizzen en op woensdag gaan we samen bakken en bingo spelen. Lijkt jou dit leuk? Schrijf je dan in via onze NIEUWE website www.kvwnederweert.nl en maak de bijdrage over. Voor deze bijdrage ontvang jij dan een pakketje met alles wat je nodig hebt om deze KVW-week geslaagd te maken! We werken deze week met Microsoft Teams en ook hierover zul je alles ontvangen na inschrijving.

KVW Online
Deelname aan deze week kan voor een bijdrage van € 3,50. Inschrijven kan dit jaar via onze website. Onder de button ‘inschrijven’ kan er ingeschreven worden. Inschrijven kan tot 1 juli. Vul het online formulier in en maak het deelnamebedrag van €3,50 over naar ons rekeningnummer, Iban: NL59 RABO 0135 5400 03 Deelname is pas definitief wanneer de betaling ontvangen is. Bij de betaalopdracht graag de voor- en achternaam van het deelnemende kind vermelden, niet de naam van de ouders.

Meer informatie over de activiteiten is te vinden op onze website: www.kvwnederweert.nl en facebookpagina: www.facebook.com/kvwnederweert

Dinsdag 24 augustus         10.30 – 12.00 uur         WC dieren

Dinsdag 24 augustus 13.30 – 15.00 uur      Weet jij alles?              

Woensdag 25 augustus      10.30 – 12.00 uur         Coookieee time

Woensdag 25 augustus      13.30 – 15.00 uur         Bingooooo!

Ook de wandelvierdaagse gaat niet door te veel onzekerheden en mogelijke risico’s hebben ons doen besluiten gaan wandelvierdaagse te organiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *