Meepraten over de toekomst van gymzaal Ospel

Op maandag 18 september is er van 19.00 tot 21.30 uur een gebruikersbijeenkomst in MFA Haaze-Hoof over de toekomst van gymzaal Ospel. 

Bron: site van de Gemeente Nederweert.

Voorzieningen in Ospel

De gemeente Nederweert telt ruim 17.000 inwoners waarvan er ruim 4.000 woonachtig zijn in de kern Ospel. Ospel beschikt over diverse voorzieningen waaronder een gemeenschapshuis, een voetbalvereniging, een basisschool en een gymzaal uit 1968. 

Onderhoud en verduurzaming

De gymzaal wordt gebruikt door basisschool De Schrank en een aantal georganiseerde gebruikers waaronder sportverenigingen. Door de leeftijd van de gymzaal is er sprake van een toenemende onderhoudsnoodzaak en een verduurzamingsvraagstuk.

Onderzoek uitvoeren

Dit is voor de gemeente de aanleiding geweest om een onderzoek te laten uitvoeren naar de toekomst van de gymzaal in Ospel. Hiervoor is een kernteam opgesteld dat bestaat uit Dorpsraad Ospel, basisschool De Schrank, adviesbureau Synarchis en de gemeente Nederweert.

Gebruikersbijeenkomst 

Namens het kernteam nodigen wij u uit voor een gebruikersbijeenkomst voor huidige en toekomstige gebruikers van de gymzaal Ospel. We vertellen u meer over het proces van het onderzoek naar de toekomst van de gymzaal in Ospel. Ook willen we van u als gebruiker graag weten waar volgens u een goede binnensportaccommodatie aan moet voldoen. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 18 september van 19.00 tot 21.30 uur in MFA Haaze-Hoof (grote zaal), Aerthijsplein 3 in Ospel.

Aanmelden

Om de juiste voorbereidingen te kunnen treffen, stellen wij het op prijs als u ons laat weten of u bij de bijeenkomst aanwezig bent. Dit doet u door uiterlijk donderdag 14 september een mail te sturen naar Rik Bollen: r.bollen@nederweert.nl. Hierin vermeldt u namens welke club of vereniging u deel wilt nemen en met hoeveel personen u komt. Heeft u een vraag die niet kan wachten tot de 18de? Dan kunt u contact opnemen met Rik Bollen.

Graag ontmoeten wij u op 18 september in MFA Haaze-Hoof!