Meet & Meal Meets More in park de Heerlijckheid

JUBILEUMEDITIE

Meet & Meal heeft wat te vieren: in het najaar vindt de 10e editie plaats! De organisatie wil daarvan iets bijzonders maken. Onder het motto “Meet & Meal Meets More” wordt een open lucht-editie georganiseerd.

24 september 2023 van 15.00 tot 19.00 uur

Meet & Meal bestaat dit jaar ruim 7 jaar. In 2017 gestart met een paar enthousiastelingen, inmiddels een ledenbestand van rond 150 personen. Halfjaarlijks ontmoeten Nederweertenaren elkaar en gebruiken ze bij elkaar de maaltijd. Vanwege Corona heeft het evenement 2 jaren stil gelegen. In 2022 is de draad weer opgepakt. 18 Maart 2023 vond de 9e editie plaats: geslaagd en gezellig.

Om de 10e editie wat speciaals te geven, is gekozen voor een eenmalige andere opzet: op een buitenlocatie, overdag en voor iedereen zichtbaar. Dat laatste is belangrijk want Meet & Meal wil zoveel mogelijk Nederweertenaren bereiken. Dat betekent dat iedere burger van onze gemeente zich kan aanmelden. Hoe wie wat precies?

Een paar ingrediënten zijn vertrouwd: we gaan elkaar ontmoeten onder het genot van een drankje en een hapje. Een paar dingen zijn anders:

  1. In het park hebben we met zijn allen in de open lucht een grote picknick en zoals het een echte picknick betaamt, zorgen de deelnemers zelf voor de hapjes. Geen zorgen, bij slecht weer hebben we onderdak in een tent;
  2. Die hapjes zetten we samen in buffetvorm voor iedereen klaar en dan “snuiken” maar. We zorgen voor koeling-faciliteiten voor de hapjes die daarom vragen.
  3. We onderscheiden 2 categorieën hapjes:

1.       hartige snacks of tapas

2.       een dessert

  • Deelnemers laten hun fantasie werken, de mogelijkheden zijn onbegrensd: van een heerlijk hielhammetje, een lekker kippenpootje tot een verfrissend, lekker toetje. Wij laten deelnemers vooraf weten voor welke categorie ze de keuken in moeten en voor hoeveel personen.
  1. Elke deelnemer neemt zijn eigen drink- en eetservies + bestek mee. We zijn milieubewust, centraal regelen van plastic bekers is dus helemaal niet nodig.
  2. Kosten van deelname: € 10 per persoon. Wíj zorgen voor wijn, bier en fris.
  3. Elk van jullie mag een of meerdere introducés meenemen die je via de onderstaande link aan mag melden. Uiteraard worden introducés ook voor € 10 aangeslagen. Dat regelen we via jou.
  4. Met de picknick willen we -behalve gezellig samen zijn-  Meet & Meal zichtbaar en toegankelijk maken voor andere Nederweertenaren. Immers: we zijn voortdurend op zoek naar nieuw bloed.
  5. Iedere Nederweertenaar kan zich aanmelden tot en met 11 augustus a.s. door op onderstaande link te klikken en het formulier dat dan verschijnt, in te vullen:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScnrA-L9G38xDxxT8lzFw-9kVefdw42Vc9RMe_FExupjiurNA/viewform?usp=sf_link
  6. Als je je aanmeldt, graag ook per omgaande je bijdrage betalen. Gelieve deze over te maken naar IBAN NL 89 RABO 0316 2613 27 t.n.v. Meet & Meal / M.L. Bijlmakers

Een mooie gelegenheid om Meet & Meal te leren kennen? Doe gewoon mee! Meld je voor 11 augustus.

Belangstelling

Méér weten over Meet&Meal? Meedoen?  Kijk op de website https://www.meetandmealnederweert.nl/ of mail naar meetenmeal@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *