Pannaveld voor de jeugd in Ospel

OSPEL -Een aantal initiatiefnemers zijn in samenwerking met de Gemeente Nederweert, Dorpsraad Ospel, de basisschool en de voetbalclub al een tijdje bezig om een Pannaveld voor de jeugd te kunnen realiseren in Ospel. Er zijn diverse mogelijkheden en locaties bekeken. De voorkeurslocatie is het grasveld aan de Waatskampzijweg.

Pannaveld in Ospel

Ook leerlingen vanuit de leerlingenraad van basisschool De Schrank hebben meegedacht door de vraag te beantwoorden hoe de initiatiefnemers ervoor kunnen zorgen dat het Pannaveld zoveel mogelijk gebruikt gaat worden. Deze tips gaan ze zeker meenemen als er voldoende draagvlak is gecreëerd. Hiervoor dient in opdracht van de Gemeente Nederweert het draagvlak vanuit de buurt onderzocht te worden door het ophalen van handtekeningen. Het is dus geen vanzelfsprekendheid dat het Pannaveld er komt.

Omdat het Pannaveld van en voor ons allen is, is vanuit de Gemeente Nederweert gevraagd handtekeningen te verzamelen in de nabije omgeving van het Pannaveld (Waatskampzijweg), dit om het draagvlak goed in kaart te brengen. De werkgroep heeft ervoor gekozen om basisschoolleerlingen te betrekken om de benodigde handtekeningen te verzamelen bij de omwonenden in de buurt van de voorkeurslocatie. Wanneer ze er voor 28 februari 2021 niet in slagen voldoende leerlingen bij elkaar te brengen om het benodigde draagvlak te gaan creëren, moeten ze helaas besluiten om het initiatief te staken.

Draag jij Pannaveld Ospel een warm hart toe?
Mocht jij, jouw zoon of dochter willen meehelpen om om het pannaveld te realiseren en dus de benodigde handtekeningen te verzamelen? Dan kun je contact opnemen met Ramon Vaes via het mailadres: ramonvaes@dorpsraad-ospel.nl. Met deze opgave geef je tevens toestemming voor medewerking. Doe dit uiterlijk 28 februari 2021! Voor vragen hierover neem gerust contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *