Peelklokje 23-30 september

Zaterdag 23 september, H. Pius van Pietrelcina, priester (Padre Pio),

19.00 avondviering.

Zondag 24 september, 25e zondag door het jaar,

10.00 hoogmis,

            Mien Bijlmakers-Sillekens, Theu Bijlmakers en oom Albert.  

Donderdag 28 september,  

19.00 voor de zieken.

Zaterdag 30 september, H. Hiëronimus, priester en kerkleraar,

19.00 avondviering.

            Matheu Vaes, Gertruda Migchels, zoon Martje, kleinzoon Maurice en schoonzoon Thieu.

MISDIENAARS :

za. 23 sept. 19.00 : koster;

zo.24 sept. 10.00 : Willem, Pieter, Ceciel en Fien Tullemans.;

za. 30 sept. 10.00 : Wout Dirks.

OVERLEDEN :

Op 5 september jl. overleed Bertha Sieben-Laenen, 85 jaar. Op 10 september jl. overleed Harrie Minten, 82 jaar. Mogen zij rusten in vrede.

ROZENKRANSMAAND :

Oktober is de rozenkransmaand, waarin het rozenkransgebed in het bijzonder wordt aanbevolen onder de vroomheidsoefeningen van de gelovigen. Na de coronajaren en de restauratieperiode van de Mariakapel aan de Klaarstraatzijweg wordt de avondviering op donderdag weer enkele keren  in de kapel gehouden, n.l. op  5, 12 en 26 oktober. Om 18.40 wordt het rozenhoedje gebeden en om 19.000 uur volgt de eucharistieviering. U kunt misintenties opgeven en bent welkom in onze fraaie kapel. 

ONDERHOUD KERKHOF/LID AROCHIECOMMISSIE :

De parochiecommissie is op zoek naar een vrijwilliger voor het kerkhof die de onderhoudsvrijwilligers wil helpen met het onderhoud van het kerkhof en die tevens een beetje inzicht heeft en misschien ideeën om het kerkhof te herinrichten en aan te planten. Ons parochiekerkhof staat bekend om zijn staat van onderhoud, maar wellicht zijn vernieuwingen nodig c.q. mogelijk. Het is wenselijk dat hij/zij ook lid wordt van de parochiecommissie en de zorg voor het kerkhof op zich neemt.

Ook zijn enthousiaste vrijwilligers voor het normale onderhoud meer dan welkom. De gemiddelde leeftijd van de onderhoudsploeg loopt behoorlijk op en enige versterking zou geweldig zijn bij het najaar onderhoud en nieuwe seizoen. U kunt zich voor beiden bij mij melden.

Pastoor A. Koumans, OMI.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *