GezondheidLifestyleSport

Uitvoeringsbudget beschikbaar & de nieuwe supporterspagina

Voor de uitvoering van ambities uit het Nederweerts Sportakkoord ontvangt de gemeente tot en met 2022 een jaarlijks budget. Organisaties en verenigingen kunnen vanaf 1 april 2021 een aanvraag indienen voor een financiële bijdrage om aan de slag te gaan met deze ambities.

Een sportief en gezond Nederweert

Eind oktober ondertekenden diverse verenigingen en organisaties uit de gemeente Nederweert het Nederweerts Sportakkoord. Het sportakkoord is een set van allerlei ambities en acties om de Nederweertse inwoners meer en beter in beweging te brengen. De uitvoering hiervan ligt bij de lokale inwoners, verenigingen en organisaties die zijn aangesloten bij het Nederweerts Sportakkoord. Om ze op weg te helpen, is er uitvoeringsbudget beschikbaar gesteld. Met dit uitvoeringsbudget kunnen partners aan de slag met de gestelde ambities. “Ik hoop dat we met het sportakkoord een bijdrage kunnen leveren om ervoor te zorgen dat het sport- en beweegaanbod voor jong en oud laagdrempelig én toegankelijk is. En dat mede hierdoor de gezondheid van de mensen positief wordt beïnvloed”, aldus Gijs Vrenken (Fysio Ospel en onderdeel van het kernteam).

Meer informatie? Bekijk de supporterspagina!

Sport Nederweert heeft een supporterspagina aangemaakt speciaal voor de supporters van het lokale sportakkoord. Daar is alle informatie rondom het Nederweerts Sportakkoord te vinden, zoals wie er zijn aangesloten bij het sportakkoord en de voorwaarden voor een aanvraag op het uitvoeringsbudget. Heb je een initiatief? Dan kun je via deze supporterspagina een aanvraag doen. Het kernteam, bestaande uit een brede vertegenwoordiging van de partners uit het sportakkoord, beoordeeld de binnengekomen aanvragen. Ga naar de supporterspaginaTerug naar het nieuws

Ook interessant
Eten & DrinkenLifestyle

Lunch voor alle inwoners van Ospel en Ospeldijk

Uitnodiging lunch Aan alle inwoners van Ospel en Ospeldijk, In de week van 29 september tot en…
Lees verder
KerkLifestyle

Renovatie kapel  Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand  aan de Klaarstraatzijweg te Ospel.

Ook vinden er werkzaamheden plaats in de kapel. In de binnenmuren van de kapel zaten een aantal…
Lees verder
GezondheidLifestyle

Open Inloop Ospel-Ospeldijk

Stichting Ospels Steunpunt Korenbloemstraat 4 6035AZ Ospel telefoon: 06 51 13 90…
Lees verder
Nieuwsbrief
Wil je niets missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actualiteiten, verhalen en inspiratie
in Ospel, Ospeldijk en omgeving. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *