Waar ligt in 2023 de gezelligste straat?

Meedoen aan De Gezelligste Straat van Nederweert?

Tijdens Burendag, op zaterdag 23 september, kiezen we voor de zesde keer De Gezelligste Straat van Nederweert. Vorig jaar was de Esdoornstraat in Nederweert de winnaar. Waar ligt die straat dit jaar?

Bewoners kunnen bijvoorbeeld hun straat versieren, feestverlichting aanbrengen en/of hun tuintjes aanpassen. Iedereen mag het helemaal zelf invullen, maar het verhaal erbij is ook belangrijk. Vooral initiatieven die het samenhorigheidsgevoel versterken zijn kansrijk. Naast de wisseltrofee ontvangt de winnende straat een mooi geldbedrag van 350 euro. Een naar eigen inzicht te besteden bedrag waarmee de buurtbewoners samen nog een keer een gezellige activiteit kunnen organiseren.

Winnaar 2022

Een trotse Esdoornstraat nam vorig jaar de wisselbeker in ontvangst. Meerdere generaties treffen elkaar wekelijks op de groene speelplaats voor de deur. Bewoners letten op elkaars (klein)kinderen en buurten en eten regelmatig samen. Op Burendag lieten ze zien hoe gezellig dat eraan toe gaat. Een levendige straat waar saamhorigheid en burenhulp vanzelfsprekend zijn.

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 13 september door een mail te sturen naar Harold van der Haar, via h.vanderhaar@nederweert.nl of Iris van de Ven, via i.vandeven@nederweert.nl

Vermeld in het bericht om welke straat het gaat en geef in een korte omschrijving aan wat jullie op 23 september gaan doen en waarom jullie de prestigieuze titel en wisseltrofee zouden moeten winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *