Wanneer zijn de terrassen in Ospel(dijk) open?

Vanaf 28 april om 12.00 uur kun je weer een terrasje pakken. De terrassen mogen dagelijks open blijven van 12.00 tot 18.00 uur, maar wel onder voorwaarden. Zo mag je maximaal met twee personen aan tafel zitten, behalve als je een huishouden vormt. We zetten voor je op een rij wanneer de terrassen in Ospel open zijn.

Vrienden van de Peel
Het terras gaat voorlopig op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag open van 12.00 tot 18.00. Er is een speciale menukaart samengesteld voor op het terras. Verder kan er nog steeds telefonisch besteld worden op dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 19.00 en zal de drive-in op zaterdag en zondag voorlopig ook blijven.

Café De Prins
Het terras van Café De Prins is iedere zaterdag en zondag van 12.00 tot 18.00 open. Via de Facebookpagina houden ze iedereen op de hoogte van eventuele extra openingsdagen. Er wordt gevraagd om zoveel mogelijk van te voren te reserveren.

Hotel & Eetk’fee de VLiK
Het terras gaat vanaf 28 april weer open en vanaf donderdag 29 april hebben ze een aangepaste lunchkaart. Daarna zijn ze de komende weken van donderdag t/m zondag van 12.00 tot 18.00 uur open.

De Peelboerderij
Vanaf zondag 9 mei opent De Peelboerderij weer de terrasdeuren, in principe alleen op de zondagen en wellicht dat de zaterdag er nog bij komt als het weer dat toe laat.

De Peelkiosk
De Peelkiosk is alle dagen open vanaf 10.00 uur voor koffie to go, waarbij de picknickbanken net als de afgelopen tijd gebruikt mogen worden om te zitten.

De Dorpsherberg
De Dorpsherberg blijft voorlopig dicht wegens de omvang van het terras. Natuurlijk kan daar wel, net zoals de afgelopen tijd, afgehaald worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *