Moulin Blues 2024: De eerste namen en voorverkoop!

Beste bluesvriend(in),

Het jaar loopt weer ten einde en de feestdagen komen er aan. Tijd om elkaar op te zoeken en het gezellig te maken… Maar ook een tijd waarin wij hard bezig zijn om Moulin Blues 2024 vorm te geven, daarom sturen we je deze mail met het laatste nieuws uit Ospel… 

Wij kijken namelijk nu al uit naar 3 en 4 mei 2024!

De eerste namen…

We zijn verheugd om je de eerste negen namen voor Moulin Blues 2024 te presenteren! Houd de website en onze socials goed in de gaten, want er komt nog veel meer moois aan!

 

De eerste namen voor Moulin Blues 2024:

Robert Finley * The War and Treaty

Danielle Nicole * Monster Mike Welch

Bywater Call * DK Harrell * McKinley James

Sugarmill Slim * La Perra Blanco

 

Meer informatie en line-up

 

Voorverkoop

De online voorverkoop voor Moulin Blues 2024 gaat op woensdag 17 januari om 12.00 uur van start. Meer informatie over de ticketverkoop en ticketprijzen vind je op deze pagina.

Nieuw: Next Generation korting

Dit jaar introduceren wij een korting voor jongeren. Zij die geboren zijn na 5 mei 1999, krijgen een 50% korting op het toegangsticket. Deze tickets zijn enkel verkrijgbaar aan de dagkassa op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

Daarnaast hebben kinderen tot en met 15 jaar, gratis toegang tot Moulin Blues- op vertoon van een geldig legitimatiebewijs (er dient wel een begeleider bij te zijn). Wij willen hiermee ook de jongere generaties stimuleren om in aanraking te komen met Moulin Blues en live bluesmuziek.

Moulin Blues Camping

Natuurlijk kun je ook de komende editie terecht op onze festivalcamping! Moulin Blues is namelijk niet alleen het gezel­lig­ste fes­ti­val van Ned­er­land, maar heeft ook de gezel­lig­ste fes­ti­val­camp­ing! Direct naast het fes­ti­val­ter­rein, met goede voorzienin­gen en plaats voor iedereen! Voor meer informatie kijk op deze pagina

Meer informatie en nieuwe namen voor Moulin Blues 2024 volgen in het komende jaar!

Moulin Blues meer informatie!