Aangepaste herdenking Lichtjes op Oorlogsgraven 2020

NEDERWEERT – Naar aanleiding van de laatste richtlijnen van het RIVM betreffende de Covid-19 crisis, is er besloten om een zo beperkt mogelijke herdenking te laten plaatsvinden. Sinds dit jaar maakt deze herdenking deel uit van onze stichting.  Ons bestuurslid en initiator Jermain en zijn dochter Loren steken dit jaar op Kerstavond kaarsen aan bij het herdenkingskruis op de Britse begraafplaats.

Zij doen dit namens onze stichting, alle adoptanten gemeentebestuur en inwoners van Nederweert.  Bij de ceremonie zal geen publiek aanwezig zijn.  De nieuwssite Nederweert24 maakt video opnamen en plaatst later een compilatie op www.nederweert24.nl . Wij verzoeken hierbij iedereen om niet naar de begraafplaats te komen om het zo veilig mogelijk voor iedereen te laten verlopen. Hopelijk kunnen wij volgend jaar met alle adoptanten weer aanwezig zijn om samen alle kaarsjes aan te steken. Van de 363 graven zijn er inmiddels 310 geadopteerd.  Wilt u ook een graf adopteren?

Ga naar www.adoptiegravennederweert.nl  en ga naar aanmelden.  Voor vragen kunt u ons mailen via adoptiegravennederweert@gmail.com .

Alvast bedankt voor uw medewerking

Lest we Forget

Stichting Adoptiegraven Nederweert War Cemetery

Foto: Johan Bloemers Photographics  www.johanbloemersphotographics.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *