De Dorpsherberg – Wij gaan sluiten!

Na bijna 38 jaren gaan wij binnenkort stoppen met De Dorpsherberg. Er komt dan een einde aan een hele lange, mooie geschiedenis van ons restaurant, mede mogelijk gemaakt door u, onze gast, en de vele, vele medewerkers die al die jaren bij ons hebben gewerkt. We hebben samen heel veel mooie herinneringen mogen maken.

Gestart op 18 december 1985 aan de O.L. Vrouwestraat 61 in het centrum van Ospel werd het pand al snel te klein en vonden we in 1991 een nieuw onderkomen hier aan de Casseweg. Naast het restaurant kwamen de feestzalen Reutskamer, Port en de Piraterij.  Vele jaren investeerden wij  in uitbreiding en verfraaiing van het pand. De menukaart werd langzaam uitgebreider evenals de vele mogelijkheden op het gebied van feesten en partijen. Ook ontwikkelden we streekproducten zoals de Doospels Dubbel, Peel Ale en Nederweerter Koffielikeur.

Maar zondagavond 17 september zullen we de deur van het restaurant voor de laatste maal sluiten. Anderhalve maand later is het dan ook gedaan met de feesten in onze zalen.  De afgelopen jaren zijn wij op zoek geweest naar een overnamekandidaat die het bedrijf voort zou willen zetten maar helaas is dit niet gelukt. Dit betekent dan ook dat ook de horecafunctie op dit adres zal verdwijnen.

Zelf zullen wij doorgaan met onze lunch- en vergaderlocatie in de Pelen, gelegen in en nabij het Buitencentrum De Pelen. Hier blijven we u graag ontvangen voor een lekkere kop koffie, heerlijke gebak, een bijzonder bier of een eenvoudige lunch. Wij zien u graag daar.

Dank voor uw komst naar De Dorpsherberg!

met vriendelijke groet,
Coen, Jan en Dory van der Zanden en medewerkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *