Teun Heldens voorgedragen als waarnemend wethouder Nederweerter VVD

Door de afwezigheid van wethouder Jorik Franssen (VVD) wordt de heer Teun Heldens voorgedragen om zijn positie voor een periode van zestien weken waar te nemen. De heer Franssen legde eind juni zijn taken vanwege zijn gezondheid neer.
Heldens (30 jaar) is woonachtig in Meijel en fractievoorzitter c.q. raadslid namens de VVD in de gemeente Peel en Maas. Daarnaast was hij tot voor kort lid van Provinciale Staten in Limburg.
Teun Heldens: “Hoewel de aanleiding minder is, ben ik vereerd dat ik ben gevraagd voor deze functie. Met enthousiasme zal ik me daarop toeleggen om straks weer het stokje te kunnen overdragen aan de heer Franssen.”
De heer Hans van Lierop, fractievoorzitter Nederweerter VVD, geeft aan dat zijn fractie constructieve gesprekken heeft gevoerd met de heer Heldens. “Wij zijn verheugd dat de heer Heldens bereid is om ons in deze periode uit te helpen.”
Zodra Heldens wordt geïnstalleerd als waarnemend wethouder, zal hij zijn ontslag indienen als gemeenteraadslid in Peel en Maas. Op 19 september a.s. besluit de gemeenteraad van Nederweert over de benoeming van Heldens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *