Gezamenlijke Collecte Ospel 2021

Voor de tiende keer zal in 2021 de gezamenlijke Collecte in Ospel en Ospeldijk worden  gehouden. Door de steeds verdergaande versoepelingen i.v.m. de coronapandemie willen we dit jaar, als vanouds, weer bij u aan de deur komen en hopen we dat u weer uw bijdrage in de daar voor aangeleverde envelop doet. Laat de goede doelen dit jaar toch weer minstens op een bijdrage kunnen rekenen gelijk aan de jaren voor corona.


Gezamenlijke  Collecte 2021 op maandag 11 en dinsdag 12 oktober.

In week 40 (4 oktober t/m 8 oktober) brengen de collectanten de envelop met Goede Doelen- lijst in de bus bij ieder huishouden. Op de lijst staan de namen van 12 goede doelen met verdere uitleg. Kort samengevat: U kunt bij ieder goed doel aangeven hoeveel geld u wilt doneren aan dat doel. Onderaan de lijst  vult u het totaal bedrag in. Dit bedrag doet u met de lijst in de envelop die de collectant vervolgens op 11 of 12 oktober bij u komt ophalen.

Evenals vorig jaar kunt u uw bijdrage ook overmaken op rekeningnr.NL25RABO0128431776 t.n.v. De Dorpsraad Ospel o.v.v. de naam van het goede doel.

De goede doelen van dit jaar zijn: Hersenstichting, Jantje Beton, Vastenactie, Reumafonds, Hartstichting, EHBO Nederweert, Longfonds, KWF Kankerbestrijding, Nierstichting, Fonds Verstandelijk Gehandicapten, Brandwondenstichting, en Alzheimer Nederland.

Heeft U nog nooit deelgenomen aan de Gezamenlijke Collecte? Misschien is het dan nu een goed idee om wel deel te nemen en onze goede doelen of toch zeker een van onze goede doelen te steunen. Want ook zij hebben geleden onder Corona. Geef om onze goede doelen!

Werkgroep Gezamenlijke Collecte Ospel/Ospeldijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *