Gezamenlijke Collecte Ospel en Ospeldijk 2023

Voor de twaalfde keer zal in 2023 de gezamenlijke Collecte in Ospel en Ospeldijk worden  gehouden. Als vanouds willen wij weer bij u aan de deur komen en hopen we dat u weer uw bijdrage in de daar voor aangeleverde envelop doet. Laat de goede doelen dit jaar weer op een heel mooie bijdrage kunnen rekenen zeker gelijk aan de voorgaande jaren.

Gezamenlijke Collecte 2023 op maandag 3 en dinsdag 4 april.

In week 13 (27 t/m 31 maart) brengen de collectanten de envelop met Goede Doelen- lijst in de bus bij ieder huishouden. Op de lijst staan de namen van 12 goede doelen met verdere uitleg. Kort samengevat: U kunt bij ieder goed doel aangeven hoeveel geld u wilt doneren aan dat doel. Onderaan de lijst vult u het totaal bedrag in. Dit bedrag doet u met de lijst in de envelop die de collectant vervolgens op 3 of 4 april bij u komt ophalen.

Dit jaar kunt u ook deelnemen door het scannen van de iDEAL QR-code met uw mobiel bankieren app (klanten van Triodos en Bunq doen dat met de camera van hun telefoon of een QR-scan app). De QR-code is bevestigd op het emmertje van de collectant. U bepaald zelf welk bedrag u wil geven en dit bedrag zal verdeeld worden over alle doelen.

U kunt uw bijdrage ook overmaken op rekeningnr. NL25RABO0128431776 t.n.v. De Dorpsraad Ospel o.v.v. de naam van het goede doel.

De goede doelen van dit jaar zijn: Hersenstichting, Jantje Beton, Vastenactie, Reumafonds, Hartstichting, EHBO Nederweert, Longfonds, KWF Kankerbestrijding, Nierstichting, Fonds Verstandelijk Gehandicapten, Brandwondenstichting, en Alzheimer Nederland.

Heeft u nog nooit deelgenomen aan de Gezamenlijke Collecte? Misschien is het dan nu een goed idee om wel deel te nemen en onze goede doelen of toch zeker een van onze goede doelen te steunen. Want ook zij willen hun werkzaamheden en bezigheden kunnen uitvoeren. Geef om onze Goede Doelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *