Peelklokje 3-11 maart

Vrijdag 3 maart, 1e vrijdag van de maand,

            Ziekencommunie.

Zaterdag 4 maart,

19.00  avondviering.

Zondag 5 maart, 2e zondag van de veertigdagentijd,

10.00 hoogmis,

viering uit dankbaarheid voor het 50 jarig bestaan van Buurtvereniging “De Houwakker” en voor het welzijn van de leden en voor de overleden leden van De Houwakker.

Donderdag 9 maart,

19.00 voor de zieken.

Zaterdag 11 maart,

19.00  avondviering,

            ghm Guul van Gemert, Miet van Gemert-Venner en zoon Gerrit.

MISDIENAARS :

za. 4 maart 19.00 : Wout Dirks;

zo. 5 maart 10.00 : Rick van Hulsen;

za. 11 maart 19.00 : koster.

2e ZONDAG VEERTIGDAGENTIJD :

De veertigdagentijd is een pelgrimstocht met een aantal rustmomenten. Vandaag bevindt zich zo’n halteplaats op een berg. De berg is in de Joodse traditie de plaats waar God zich openbaart, waar God zijn Richtinggevend Woord toevertrouwt aan zijn profeten. Het is niet voor niets dat Mozes en Elia zich aansluiten bij Jezus. Het Richtinggevend Woord – de Tora – is bestemd voor mensen onderweg, pelgrims die gevestigde posities achterlaten voor een nieuwe bestemming. Abraham ging ons voor, Jezus gaat de weg ten einde toe.

PAUSELIJKE GEBEDSINTENTIE :

Voor parochies – Bidden wij dat parochies de verbondenheid centraal stellen en steeds meer gemeenschappen van geloof, broederlijkheid en gastvrijheid zullen zijn voor de meest behoeftigen.

DE HOUWAKKER :

Graag feliciteer ik bestuur en leden van buurtvereniging “De Houwakker” met hun 50-jarig bestaansjubileum. Een halve eeuw belangeloze inzet met velerlei en succesvolle activiteiten voor de buurtgemeenschap en de deelnemende gezinnen. Ga zo voort !

Pastoor A. Koumans, OMI.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *