Informatie-avond Hartslag voor Nederweert, ‘Als elke seconde telt’ in Ospel

Op maandag 9 mei vindt een informatieavond plaats in de voetbalkantine van RKSVO in Ospel over Hartslag voor Nederweert. Via dit netwerk kunnen vrijwilligers hulp bieden aan mensen met hartcirculatieproblemen. En dat is belangrijk in een situatie waarin elke seconde telt.
Dankzij de inzet van veel vrijwilligers en 50 AED’s kan er sneller hulp geboden worden aan mensen met hartcirculatieproblemen. De stichting Hartslag voor Nederweert is heel blij met veel betrokken burgers, maar uiteraard kan ze nog meer aanmeldingen gebruiken. Op maandag 9 mei om 19.30 uur is er een informatieavond in de voetbalkantine van RKSVO, te Ospel over wat het betekent om een burgerhulpverlener te zijn.

Vrijwilligers gezocht
Doe mee aan dit levensreddende project en kom naar de informatieavond maandag 9 mei om 19.30 uur. U kunt zich hiervoor aanmelden via info@hartslagvoornederweert.nl.
Deelname is gratis. U hebt wel een geldig legitimatiebewijs nodig als u zich wilt registreren als vrijwilliger. Mensen met een geldig reanimatiecertificaat kunnen zich meteen aanmelden bij het landelijk oproepsysteem. Voor mensen die geen reanimatiecertificaat hebben maar zich in willen zetten bij een reanimatie oproep bieden we een gratis basiscursus reanimeren aan.

Basiscursus
Op maandag 23 mei vindt de basiscursus plaats in de Pinnenhof te Nederweert. Aanvang: 19.00 uur. Deze basiscursus is kosteloos (dit geldt ook voor herhalingslessen) en kunt u volgen nadat u de informatieavond heeft bijgewoond en wanneer u geen geldig reanimatiecertificaat bezit.
Aanmelden voor deze avond is noodzakelijk en kan via info@hartslagvoornederweert.nl.

Op de site www.hartslagvoornederweert.nl kunt u datums voor herhalingslessen vinden en vindt u verdere informatie. Zijn er daarna nog vragen, mail ons dan gerust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *