Nieuwe cursussen en workshops van de Inloopschool bij Bibliocenter: Voor wie iets nieuws wil leren

Iets nieuws leren: het is niet alleen leuk en verfrissend, maar ook nog eens goed voor je. Je daagt jezelf uit en ontwikkelt je talenten. Wil jij een nieuwe vaardigheid of hobby leren? Meld je dan aan voor de gratis cursussen en workshops van de Inloopschool bij Bibliocenter Weert. 

Cursussen en workshops najaar 2021:

11 oktober: Workshop Passie voor bier
Thuis bier brouwen, hoe doe je dat? Marc en Rudy Nordhausen van Brouwerij de Natte Gijt vertellen over bier in het algemeen, de geschiedenis van het bier, de bierstijlen en het ontstaan van Brouwerij de Natte Gijt. 

13 oktober: Cursus Creatief met de naaimachine

Wil je leren om je eigen kleding of accessoires te maken met behulp van de naaimachine? Dan is deze cursus iets voor jou!


20 oktober: Wooncarrière: wat is er voor jou mogelijk?

Als je voor het eerst gaat samenwonen komt er veel op je af, maar welke stappen moet je eigenlijk nemen wanneer je hebt besloten om samen te gaan wonen? Bezoek deze informatieavond en krijg handige inzichten en concrete tips.

6 november: Cursus Podcasten

Podcasts zijn razend populair, van verhalende series tot interviews en gesprekken. Leer in 4 praktijkgerichte lessen de basiskneepjes van het podcasten. Het eindresultaat is een eigen podcast.

Voor meer informatie en om aan te melden, kijk op www.bibliocenter.nl/inloopschool.

Inloopschool

De Inloopschool is een pilotproject waar workshops en cursussen worden gegeven over allerlei thema’s op allerlei niveaus. Voor zowel leden als niet-leden.

Meer informatie
Voor inhoudelijke informatie over de cursussen en workshops kun je bellen naar Els Meeuwissen 088-2432030 of een email sturen naar e.meeuwissen@bibliocenter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *