Op zoek naar de mooiste wandelomgeving van Nederweert!

Sport Nederweert is op zoek naar de mooiste wandelomgeving in de gemeente en je hebt nog één week de tijd om jouw favoriete wandelomgeving met ons te delen! Inspireer anderen om jouw favoriete wandelomgeving te ontdekken en in beweging te komen en maak kans op een mooie prijs.

Wat moet je doen?
Ga naar www.sportnederweert.nl om jouw favoriete wandelomgeving op te sturen, geef de afstand aan en voeg een plattegrond van de route via Google Maps toe. Indien het u niet lukt om de plattegrond van de route in te sturen, mag u een omschrijving van de route via de mail aanleveren bij beweegcoach Brigit Arts via b.arts@landvanhorne.nl. Lever dit uiterlijk vóór 28 mei aan. Alle routes worden online met jullie gedeeld op www.sportnederweert.nl.

Stemmen!
Van 28 mei t/m 22 juni kunnen er stemmen uitgebracht worden op de mooiste wandelomgeving van Nederweert. Heeft jouw inzending de meeste stemmen, dan win jij een mooie prijs! Ook de nummers twee en drie vallen in de prijzen.

Prijsuitreiking!
Nadat alle stemmen op 30 juni zijn geteld maken we de winnaars bekend. De top drie ontvangt van ons een Nederweerter Waardecheque, waarmee ook nog eens de lokale ondernemers gesteund worden.

Trek snel de wandelschoenen aan!

Dus trek snel de wandelschoenen aan en doe mee! Wie weet breng jij anderen in beweging met jouw favoriete wandelomgeving.

Meer weten over Sport Nederweert? Neem dan contact op met Manon van Veghel via manon@sportnederweert.nl of via 06-28391997. Kijk ook eens op onze website: www.sportnederweert.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *