Paashaas op bezoek bij de kabouters in de Peel

Op maandag 18 april is er een Paasfeest op  het Kabouterpad bij buitencentrum De Pelen! De Paashaas komt op bezoek om eieren te verstoppen en Kleuterkabouters en hun (groot)ouders – die meedoen aan het Paasfeest – kunnen ze gaan zoeken. En er zijn nog veel meer leuke activiteiten te beleven. Zin in? Lees dan snel verder hoe je mee kan doen. De activiteit start bij het buitencentrum aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk. 

Paasfeest op Kabouterpad!

Bij buitencentrum De Pelen, het bezoekerscentrum van Nationaal Park De Groote Peel, start een speelse route voor kleuters: het Kabouterpad! Met rode muts en rode wangen volgen de kleuterkabouters de gekleurde paaltjes en doen onderweg de zes kabouteropdrachten. Het Kabouterpad is in elk seizoen anders. Nu, in de lente, draait alles om nieuw leven, lekker naar buiten gaan en genieten van de geuren en kleuren van dit feestelijke seizoen!

Aanmelden en deelnamekosten

Deelname aan het Kabouterfeest kost € 6,- per kind en (groot)ouders hoeven niet te betalen. Omdat de Paashaas wil weten eieren hij moet inkopen is reserveren noodzakelijk via: htttps://staatsbosbeheer.nl/kabouterfeestspelen Je kunt dan een starttijd kiezen tussen 11.00 en 14.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *