Partner worden van Ospel Actueel?

Zonder partners geen Ospel Actueel! Help ons om nieuws, verhalen en inspiratie te kunnen blijven verzamelen en delen. Met de bijdrage van onze partners zorgen wij voor professioneel materiaal en hopen we uiteindelijk onze vrijwilligers een vergoeding te kunnen geven en zo steeds meer te professionaliseren ten gunste van heel Ospel(dijk).

Natuurlijk is een partner meer dan een adverteerder. Onze partners worden betrokken waar dat kan en krijgen (wanneer dat weer mag) netwerkmogelijkheden en een partnerfeest. Daarnaast krijgt een partner een welkomst-presentje en in de loop van het jaar af en toe een verrassing.

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen hebben we 3 pakketten samengesteld waar uit gekozen kan worden, zo is er voor ieder wat wils. Partners ontvangen regelmatig informatie over hoe vaak hij/zij zichtbaar was op de website en over de actuele bezoekersaantallen. Wij houden alles gedetailleerd bij en houden van transparantie.

Partner worden? Voor meer informatie en aanmelden: www.ospel-actueel.nl/partner-worden/ of stuur een mail aan info@ospel-actueel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *