EvenementMuziek

PEVE & Myra spelen in De Pelen

Live muziek in de Peelboerderij  

Op zondag 14 november is er een optreden van het duo PEVE & Myra in de Peelboerderij van buitencentrum De Pelen. Dit muzikale echtpaar uit Nederweert speelt covers in het genre folk, country en oldies. De Peelboerderij ligt aan de rand van het Nationaal Park De Groote Peel. In dit prachtig natuurgebied kan je – voor of na het optreden – heerlijk wandelen.

Samen muziek maken

Muzikanten Peter en Miranda Verdonschot maken al jaren muziek. Sinds eind 2018 doen ze dat samen. Na een mooi jaar met diverse optredens kwam er in 2020 – zoals voor (bijna) iedere muzikant – een abrupt einde aan live optredens. Om toch in contact te blijven met hun fans hebben ze vanaf januari 2021 wekelijks een nieuwe opname op YouTube en Facebook gezet. Maar nu spelen ze dan eindelijk weer LIVE!

PEVE & Myra spelen, met alleen een akoestische gitaar en 2 stemmige zang, covers van uiteenlopende artiesten in het genre folk, country en oldies. Een kleine greep uit hun repertoire: ‘Landslide’ van Fleetwood Mac, ‘Fix You’ van Coldplay, ‘After The Goldrush’ van Neil Young, ‘Love Hurts’ van Gram Parsons & Emmylou Harris en ‘Wild Flowers’ van Tom Petty.

Het optreden op 14 november begint om 14.00 en vindt plaats in de Peelboerderij, de dependance van het buitencentrum De Pelen. De voorstelling is voor iedereen toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd. De Peelboerderij ligt op ongeveer 150 meter vanaf het buitencentrum De Pelen en is te voet – vanaf het buitencentrum – bereikbaar. Let op: parkeren (auto’s en fietsen) bij het buitencentrum.

Het buitencentrum De Pelen ligt aan de Moostdijk 15 te Ospel te Ospeldijk en is geopend op dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kijk op www.staatsbosbeheer.nl/depelen Of neem telefonisch of per mail contact met Staatsbosbeheer via: 0495 – 641 497 of depelen@staatsbosbeheer.nl

Ook interessant
Evenement

Drukkersdag krijgt tweede editie

Unieke themadag op zondag 28 augustus in Eynderhoof Na een geslaagde eerste editie in 2019 en…
Lees verder
EvenementInwoners

Garageverkoop/rommelroute Ospel

Primair is de vakantieperiode bedoeld om na een jaar hard werken weer even tot rust te komen en de…
Lees verder
EvenementHistorie

Lambertustoren geopend tijdens Open Monumentendag

Tijdens de Open Monumentendag op 10 en 11 september openen duizenden monumenten in Nederland gratis…
Lees verder
Nieuwsbrief
Wil je niets missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actualiteiten, verhalen en inspiratie
in Ospel, Ospeldijk en omgeving. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *