Summerschool bij Rick raakt

Om al lekker creatief bezig te zijn voordat het nieuwe cursusjaar start, organiseert RICK, in samenwerking met kunstenares Yvonne Schroeten, een summerschool. Van 30 augustus t/m 3 september kunnen kinderen van 4 t/m 13 jaar een of meerdere dagen vol workshops muziek, dans, beeldend of theater volgen. Allemaal in het thema ‘droomeiland’ om het vakantiegevoel nog wat langer vast te houden.

Bij alle workshops staat het thema droomeiland centraal. Dit thema komt van het kunstproject Spiegelbeelden van kunstenares en docente Yvonne Schroeten. Zij schreef de roman ‘Geheel de hemel weerspiegelend’, over een kunstenaar die zich terugtrekt in een atelier in Toscane en daar verdwaalt in fantasiewerelden.

Activiteiten summerschool

Kinderen maken muziek en spelen samen in een band. Met verschillende materialen bouwen ze hun eigen droomeiland. Met kinderdans ontdekken ze hoe ze met hun lichaam kunnen bewegen. Daarnaast maken ze kennis met toneelspelen. Dit doen de kinderen onder begeleiding van professionele vakdocenten. Een creatieve en ontzettende leuke besteding van hun dag!

Dromerige eindpresentatie

Tijdens de workshops werken de kinderen toe naar een mooi eindresultaat dat ze op vrijdag 3 september om 19.00 uur bij Theater de Huiskamer kunnen presenteren. Vrienden en familie zijn van harte uitgenodigd het eindconcert, de beeldende expositie en dans- en theatervoordrachten bij te wonen.

Meld je aan via https://www.rickraakt.nl/cursusaanbod/summerschool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *