GezondheidLifestyleNatuur

Succesvolle editie Walk to Fight Cancer 2021

Na de geslaagde editie van vorig jaar, werd ook dit jaar de Walk to Fight Cancer georganiseerd. Op Zaterdag 10 juli hebben 50 wandelaars in Nederweert zich ingezet voor het goede doel, namelijk geld inzamelen voor kankeronderzoek. Vanuit manege de Kraal in Budschop gingen wandelaars individueel of in kleine groepjes van start, waarbij gekozen kon worden uit een afstand van 10, 15 en 25 km.

Het mooie aan deze wandeling is dat ondanks iedereen voor hetzelfde doel loopt, iedereen een eigen verhaal heeft bij deze wandeling. De een vindt het gewoon lekker om te wandelen, terwijl de ander meeloopt vanwege een kennis of familielid die strijdt tegen kanker of helaas de strijd verloren heeft. Deelnemers hadden vooraf de mogelijkheid om sponsoren te zoeken, waarmee meer dan €6000,- is opgehaald! Deelnemers voelde zich dan ook bijna verplicht om een verdere afstand dan gepland te wandelen, omdat ze zoveel sponsorgeld opgehaald hadden.

Landelijk hebben 421 deelnemers, verdeeld over 10 locaties, deelgenomen uit liefde voor het leven en tegen kanker. Deze locaties hebben gezamenlijk 79.644,- euro opgehaald voor kankeronderzoek. Een prachtig bedrag dat bijdraagt aan de gezamenlijke missie van Fight Cancer; dat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is. Benieuwd naar de bestedingen van het opgehaalde bedrag? Lees dan alles over de geselecteerde onderzoeken op de website van Fight Cancer (www.fightcancer.nl).

Ook interessant
KerkLifestyle

Nieuwe corpussen voor de veldkruisen

Zoals jullie hebben kunnen lezen in De Limburger van 27 juli jl. zijn de overige 3 corpussen uit…
Lees verder
GezondheidWandelen

Wandelen op goed schoeisel; zeer belangrijk!

Afgelopen maandag tijdens de wandeling van de Nationale Diabetes Challenge heeft podotherapeut Inge…
Lees verder
COVID-19EvenementLifestyle

Dit jaar geen Ospelse Molendagen

Normaal gesproken zouden dit jaar de gebruikelijke “Ospelse Molendagen”. gehouden worden…
Lees verder
Nieuwsbrief
Wil je niets missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actualiteiten, verhalen en inspiratie
in Ospel, Ospeldijk en omgeving. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *