‘Tijdloos’ genieten bij Buitencentrum De Pelen

Optreden zanggroep Timeless op het Peelpodium

Op zondag 10 september kan je ‘tijdloos’ genieten bij buitencentrum De Pelen. Om 13.30 en 15.00 uur zijn er dan optredens van Zanggroep Timeless in het overdekte Amfitheater. Het buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

Tijdloze popsongs

Het Peelpodium bij Buitencentrum De Pelen biedt muziek door en voor de Streek. Regelmatig zijn er optredens van koren, bandjes, orkesten en andere muzikanten. Op zondag 10 september speelt en zingt Zanggroep Timeless uit Someren-Eind. Timeless bestaat uit 31 enthousiaste zangeressen en wordt geleid door dirigent Henk Baetsen uit Nederweert. Hun repertoire is divers, een mix van toen en nu, voornamelijk popsongs. Van Duncan Laurence tot Pink; alles komt voorbij. Veel van hun liedjes zijn regelmatig te horen op de radio want ze houden hun repertoire up to date.

De voorstellingen op het Peelpodium zijn voor iedereen toegankelijk. Reserveren is niet mogelijk en vol = vol, dus wees op tijd! Entree is een vrijwillige bijdrage. Uw gulle gift komt ten goede aan de muzikanten en aan de organisatie van het Peelpodium. Voor meer informatie kijk op: www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium  

Nog meer muziek op het Peelpodium

Het programma voor de komende weken is, zondag 17 september Zanggroep Young Forever, zondag 24 september Sakkerdju, en op zondag 1 oktober en zaterdag 25 november zijn er optredens van Reintje & haar Voskes. 

En dan naar buiten!

Het buitencentrum De Pelen ligt aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel. Voor of na een voorstelling kan je genieten van een wandeling in dit mooie natuurgebied. In het buitencentrum vind je een informatiebalie en een uitgebreide winkel met boeken, Streekproducten en souvenirs. Bij de Peelkiosk kan je terecht voor een hapje en drankje. Het buitencentrum ligt aan de Moostdijk 15 te Ospel te Ospeldijk en is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kijk op www.staatsbosbeheer.nl/depelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *