Inwoners

Versterking gezocht Stichting Ospels Steunpunt

De meeste mensen hebben behoefte aan menselijk contact. Daarbij voelen ze zich gesteund, begrepen, gewaardeerd. Maar voor velen is dit contact niet vanzelfsprekend. Sommige mensen zijn alleen, dat is niet hetzelfde als eenzaam zijn. Als je ‘samen’ mist kun je je alleen voelen. Voor al die mensen, maar ook voor de mensen die vragen hebben betreffende hulp bij klussen, zorg gerelateerd, of WMO ( gemeentelijk niveau), wil het Ospels Steunpunt hulp bieden, een luisterend oor of een arm om de schouders slaan.

Tijdens deze corona periode ligt het wat moeilijk om de ‘Open Inloop’ die hiervoor bedoeld is, te bezoeken. Maar hopelijk lukt het binnenkort weer om de deuren van de ‘Open Inloop’ in het WOZOCO Aan Stad-Thoês, Stad 2 in Ospel te openen zodat elke donderdag van 14.00 tot 16.00 uur de vrijwilligers weer klaarstaan om met iedereen een praatje te maken en een lekker kopje koffie of thee te drinken.

Graag zouden we ons bestuur en de groep vrijwilligers van de Stichting Ospels Steunpunt willen versterken met enkele personen die het leuk vinden om mee te werken aan het welzijn van hulp vragende inwoners van Ospel en Ospeldijk. Het bestuur vergadert maandelijks.

Ben je geïnteresseerd en wil je hier wat meer over weten bel dan gerust met Gerrie van Hoof 06-51139008 of Jo Hermans 06-13473338.

Ook interessant
InwonersPeelklokje

Peelklokje 26 november-3 december

Zaterdag 26 november, 19.00…
Lees verder
InwonersPeelklokje

Peelklokje 19-26 november

Zaterdag 19 november, vooravond hoogfeest van Christus Koning, 19.00…
Lees verder
InwonersPeelklokje

Peelklokje 12-19 november

Zaterdag 12 november, H. Josafat, bisschop en martelaar. 19.00…
Lees verder
Nieuwsbrief
Wil je niets missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actualiteiten, verhalen en inspiratie
in Ospel, Ospeldijk en omgeving. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *