Wandelen met de burgemeester

Corona is zeker nog niet weg, maar versoepelingen zijn voorzichtig in het vooruitzicht gesteld. Dat in combinatie met een heerlijk voorjaarszonnetje zijn voor burgemeester Birgit Op de Laak aanleiding om er dicht bij huis op uit te trekken, samen met inwoners.

“Door corona gaan veel feestelijkheden, herdenkingen of andere samenkomsten niet door. Om op een andere manier toch in verbinding te blijven met onze inwoners, ga ik graag een-op-een met ze op pad onder de noemer ‘Samen stappen zetten naar…’. We praten al wandelend over de bijzondere periode die we met elkaar hebben doorgemaakt en wat er voor nodig is om met een positieve blik naar de nabije toekomst te kijken”, aldus de burgemeester.

Stappen zetten naar herstel

Burgemeester Op de Laak nodigt inwoners van Nederweert van harte uit om zich aan te melden: “Ik ben benieuwd te horen hoe mensen de coronaperiode hebben doorstaan. Wat ben je anders gaan doen? Wat ga je behouden voor de toekomst? En hoe willen we de coronatijd herdenken? Samen stappen zetten naar herstel en mijmeren over de kansen voor vernieuwing. Ik zie uit naar de gesprekken”.

Meld u aan

Inwoners van de gemeente Nederweert kunnen zich tot vrijdag 14 mei aanmelden. Dat kan telefonisch: (0495) 677 122 of via e- mail: bestuurssecretariaat@nederweert.nl. Het bestuurssecretariaat stemt vervolgens samen met u een datum, tijdstip en wandelstartlocatie af. De wandelingen zijn in mei en juni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *