InwonersLifestylePolitiek

Wandelen met de burgemeester

Corona is zeker nog niet weg, maar versoepelingen zijn voorzichtig in het vooruitzicht gesteld. Dat in combinatie met een heerlijk voorjaarszonnetje zijn voor burgemeester Birgit Op de Laak aanleiding om er dicht bij huis op uit te trekken, samen met inwoners.

“Door corona gaan veel feestelijkheden, herdenkingen of andere samenkomsten niet door. Om op een andere manier toch in verbinding te blijven met onze inwoners, ga ik graag een-op-een met ze op pad onder de noemer ‘Samen stappen zetten naar…’. We praten al wandelend over de bijzondere periode die we met elkaar hebben doorgemaakt en wat er voor nodig is om met een positieve blik naar de nabije toekomst te kijken”, aldus de burgemeester.

Stappen zetten naar herstel

Burgemeester Op de Laak nodigt inwoners van Nederweert van harte uit om zich aan te melden: “Ik ben benieuwd te horen hoe mensen de coronaperiode hebben doorstaan. Wat ben je anders gaan doen? Wat ga je behouden voor de toekomst? En hoe willen we de coronatijd herdenken? Samen stappen zetten naar herstel en mijmeren over de kansen voor vernieuwing. Ik zie uit naar de gesprekken”.

Meld u aan

Inwoners van de gemeente Nederweert kunnen zich tot vrijdag 14 mei aanmelden. Dat kan telefonisch: (0495) 677 122 of via e- mail: bestuurssecretariaat@nederweert.nl. Het bestuurssecretariaat stemt vervolgens samen met u een datum, tijdstip en wandelstartlocatie af. De wandelingen zijn in mei en juni.

Ook interessant
GezondheidLifestyle

Open Inloop Ospel-Ospeldijk

Stichting Ospels Steunpunt Korenbloemstraat 4 6035AZ Ospel telefoon: 06 51 13 90…
Lees verder
EvenementLifestyle

Doospelse Meulendaag oppe Korenbloem

Ospelse Molendagen op zat 20 en zon 21 augustus “van Boer tot Bakker “…
Lees verder
InwonersPeelklokje

Peelklokje 13-20 augustus

Zaterdag 13 augustus, 19.00…
Lees verder
Nieuwsbrief
Wil je niets missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actualiteiten, verhalen en inspiratie
in Ospel, Ospeldijk en omgeving. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.