Wandelcompetitie

De beweegcoaches in Nederweert organiseren tijdens de Nationale Sportweek een coronaproof wandelcompetitie waaraan iedereen uit de gemeente Nederweert deel kan nemen.

Het doel is dat zoveel mogelijk mensen dagelijks een ommetje van minimaal twintig minuten maken. Door de coronacrisis zien we dat mensen steeds minder zijn gaan bewegen. Daarnaast willen wij graag het competitie-element weer een beetje terugbrengen. De drie grootste fanatiekelingen belonen wij met een mooie prijs. Wandel jij met ons mee?

  • Start wandelcompetitie: 17 september
  • Einde wandelcompetitie: 17 oktober
  • Kosten: gratis, aanmelden is niet verplicht. Wil je meedoen voor de prijzen? Geef dan je gebruikersnaam en gegevens door via de website van Sport Nederweert, www.sportnederweert.nl.

De Ommetje-app

Met de Ommetje-app van de Hersenstichting word je dagelijks gestimuleerd om een ommetje van minimaal 20 minuten te maken. De app houdt bij hoeveel ommetjes je maakt, welke virtuele medailles je gewonnen hebt en geeft na ieder ommetje een leuk weetje.

Vanaf 17 september kan iedereen uit gemeente Nederweert toetreden in de app bij Team Sport Nederweert en kun je per ommetje punten verdienen. Wie op 17 oktober de meeste punten heeft verzameld, gaat naar huis met de eerste prijs.

Iedereen uit gemeente Nederweert mag en kan meedoen met de wandelcompetitie. Het enige wat je hiervoor moet doen, is de gratis Ommetje-app downloaden. De app is erg gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken voor iedereen. Ga naar www.sportnederweert.nl/kalender/wandelcompetitie/ voor meer informatie. Hier vind je tevens het stappenplan om je aan te melden. Geef ook je gebruikersnaam en gegevens door via de website om kans te maken op leuke prijzen. Heel veel wandelplezier!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Brigit Arts via B.arts@landvanhorne.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *