De mooiste wandelomgeving van Nederweert!

De afgelopen weken is Sport Nederweert op zoek gegaan naar de mooiste wandelomgeving in de gemeente. Nadat we verschillende routes hebben ontvangen en gedeeld met jullie, kwamen we in beweging en hebben we de drie mooiste routes uitgekozen waarna jullie massaal zijn gaan stemmen. Benieuwd wat volgens jullie de mooiste wandelroute is? Lees dan snel verder!

Tijdens Corona zijn er veel mensen gaan wandelen en hebben daarbij vele leuke en nieuwe wandelroutes ontdekt. Door de verschillende inzendingen van routes hebben jullie elkaar weten te inspireren om lekker te gaan wandelen! Na bijna 200 stemmen op de verschillende routes hebben we de favoriete wandelomgeving van Nederweert gevonden! Hieronder vinden jullie de top 3, gekozen door jullie!

Winnaars!
De wandelroute met de meeste stemmen is geworden: de Bosbaan Ospeldijk, ingezonden door Sacha. Gefeliciteerd! De route die als tweede is geëindigd is de route Nederweert Eind, ingezonden door Simone. Kort daarop volgend, op de derde plaats, is geworden: de route door de Oude kern Nederweert, ingezonden door Alfons.Stuk voor stuk prachtige routesmet verdiende winnaars. Elke winnaar ontvangt van ons een e-mail over het ontvangen van de prijs.

Wandelen!
Wij zijn blij met alle inzendingen en de drie mooiste routes worden gedeeld via de website zodat jullie deze zomer lekker kunnen gaan wandelen in de mooiste omgevingen van Nederweert. Veel wandelplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *