Meld uw activiteiten aan voor Week tegen Eenzaamheid

Oproep voor organisaties: Kom erbij!

Van 30 september tot en met 7 oktober is de Week tegen Eenzaamheid. In deze week staat ontmoeting en verbinding centraal. Daarnaast is er aandacht voor het gevoel (soms) alleen of eenzaam te zijn. Kom erbij, en doe mee met je organisatie. Samen maken we van de Week tegen Eenzaamheid een succes!

Programmakrantje

De Week tegen Eenzaamheid is het moment om uw activiteiten waarbij mensen elkaar op een veilige en gepaste manier kunnen ontmoeten en gezellig samen kunnen zijn voor het voetlicht te brengen. Dat doen we door het uitbrengen van een lokaal programmakrantje dat huis aan huis wordt bezorgd. Enkele voorbeelden van activiteiten: voorlezen voor ouderen, ‘Sport & spel, creativiteit en buitenleven’, Kom op de Soep, Sport Fit voor heren, Singersong wandeltocht, workshop compositie en  ‘tafeltennistraining en kennismaken met de sport’. Zie voor meer voorbeelden het krantje van vorig jaar onderaan deze pagina.

Meld uw activiteit aan

We nodigen verenigingen, organisaties en ondernemers uit om hun activiteiten aan te melden. . Organiseert u in die week een leuke en vooral gezellige activiteit waarbij inwoners elkaar kunnen ontmoeten en elkaar beter kunnen leren kennen? Meld de activiteit dan uiterlijk 15 augustus aan door bijgaand aanmeldformulier.

Aanmeldformulier

Meer informatie

Meer informatie over de landelijke campagne vindt u op www.eentegeneenzaamheid.nl. Hier vindt u o.a. informatie over hoe u eenzaamheid kunt herkennen en hoe u iemand kunt helpen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *