Muziek op het Peelpodium en gezinstocht bij De Pelen

Optreden Tössedoôr


Liedjes uit moederstijd; Tössedoôr

Op zondagmiddag 25 juni zingt en speelt Tössedoôr, een kleine gemengde zanggroep uit Nederweert op het Peelpodium. Hun repertoire bestaat uit Nederlandstalige en Limburgse liedjes uit moeders tijd. Dit zijn dan vooral gezellige meezingers of gevoelige levensliedjes, soms met een knipoog naar het vrolijke. De kleding van Tössesdoôr is ook in de stijl van vroeger, zodat het geheel qua zang en uitstraling mooi op elkaar aansluit. Vooral voor het iets oudere publiek, een feest van herkenning.

Tössedoôr geeft twee voorstellingen; om 13.30 en 15.00 uur in het overdekte Amfitheater van het Buitencentrum. Entree is een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan de organisatie van het Peelpodium. Meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium

Buitencentrum De Pelen, startpunt van natuurbeleving

Voor of na afloop kan je heerlijk struinen door de winkel van het buitencentrum. Hier vind je (natuur)boeken, streekproducten en souvenirs. Voor een hapje en drankje kan je in de Peelkiosk terecht. Het buitencentrum is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/depelen of neem contact op met het buitencentrum via: depelen@staatsbosbeheer.nl of telefonisch: 0495 – 641 497.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *