Omgevingsvergunning definitief verleend voor Peelwachter

Peelwachter in Ospel is verheugd om aan te kondigen dat de gemeente Nederweert op 24 mei 2023 de omgevingsvergunning definitief heeft verleend. Deze belangrijke mijlpaal markeert een positieve ontwikkeling in het project. Na het verstrijken van het termijn van 6 weken om bezwaar te maken, zonder enige ingediende bezwaren, is de omgevingsvergunning nu officieel onherroepelijk geworden.

Peelwachter, ontworpen met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort, is een ambitieus project dat een prachtige en levendige gemeenschap zal worden. Het omvat diverse woningtypen die voldoen aan de hedendaagse woonbehoeften. Met groenvoorzieningen en diverse faciliteiten wordt er een prettige leefomgeving gecreëerd waarin bewoners zich thuis zullen voelen.

“We zijn enthousiast over de definitieve verlening van de omgevingsvergunning voor Peelwachter,” verklaart Rian Schonkeren, Projectleider van Peelwachter in Ospel. “Dit is een bevestiging van de positieve ontwikkeling en we kijken ernaar uit om vol enthousiasme door te gaan met de verdere ontwikkeling van dit unieke project. Peelwachter zal een bloeiende gemeenschap worden die ruimte biedt aan een diversiteit aan bewoners en een prettige leefomgeving garandeert.”

Voor meer informatie over Peelwachter nodigen we geïnteresseerden uit om zich aan te melden voor de mailinglijst via info@peelwachter.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *