GezondheidLifestyleNatuurSport

Op zoek naar de mooiste wandelomgeving van Nederweert

Sport Nederweert is op zoek naar de mooiste wandelomgeving in de gemeente. Daarom vragen ze om jouw favoriete wandelomgeving met hen te delen. Inspireer anderen om jouw favoriete wandelomgeving te ontdekken en in beweging te komen en maak kans op een mooie prijs.

Wat moet je doen?
Ga naar www.sportnederweert.nl om jouw favoriete wandelomgeving op te sturen, geef de afstand aan en voeg een plattegrond van de route via Google Maps toe. Indien het u niet lukt om de plattegrond van de route in te sturen, mag u een omschrijving van de route via de mail aanleveren bij beweegcoach Brigit Arts via b.arts@landvanhorne.nl. Lever dit uiterlijk voor 20 mei aan. Alle routes worden online met jullie gedeeld op www.sportnederweert.nl.

Stemmen!
Van 21 mei t/m 22 juni kunnen er stemmen uitgebracht worden op de mooiste wandelomgeving van Nederweert. Heeft jouw inzending de meeste stemmen, dan win jij een mooie prijs! Ook de nummers twee en drie vallen in de prijzen.

Prijsuitreiking!
Nadat alle stemmen op 30 juni zijn geteld maken we de winnaars bekend. De top drie ontvangt van ons een Nederweerter Waardecheque, waarmee ook nog eens de lokale ondernemers gesteund worden.

Trek snel de wandelschoenen aan!
Dus trek snel de wandelschoenen aan en doe mee! Wie weet breng jij anderen in beweging met jouw favoriete wandelomgeving.

Download ook de flyer hier.

Meer weten over Sport Nederweert? Neem dan contact op met Manon van Veghel via manon@sportnederweert.nl of via 06-28391997. Kijk ook eens op onze website: www.sportnederweert.nl

Ook interessant
GezondheidLifestyle

Open Inloop Ospel-Ospeldijk

Stichting Ospels Steunpunt Korenbloemstraat 4 6035AZ Ospel telefoon: 06 51 13 90…
Lees verder
EvenementLifestyle

Doospelse Meulendaag oppe Korenbloem

Ospelse Molendagen op zat 20 en zon 21 augustus “van Boer tot Bakker “…
Lees verder
DierenNatuur

Eerste patrijzenkuikens in Ospel

De eerste patrijzenkuikens lopen weer rond in Ospel. Vorige maand vroegen we aandacht voor een…
Lees verder
Nieuwsbrief
Wil je niets missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actualiteiten, verhalen en inspiratie
in Ospel, Ospeldijk en omgeving. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.