Open Tuin en Live Muziek zondag 6 juni

Op zondag 6 juni a.s. wordt de tuin aan de Nieuwstraat 8 in Nederweert voor publiek opengesteld.

Geniet van de groene en bloeiende beloftes en de kunst van onder andere Conny Raeskin.

De muziek is van de van oorsprong Bosnische Mile Lukic. Met zijn warme stemgeluid, begeleid door gitaar en viool brengt hij rockmuziek en wereldmuziek.

Open: vanaf 11.00 uur
Adres: Nieuwstraat 8, Nederweert (06-23901812)
Muziek: vanaf 13.30 uur

Mile Lukic

Een tuin verdient het af en toe om ook door andere ogen gezien te worden. Vandaar dat besloten is tot openstelling. Afstand houden is geen probleem. Er is ruimte genoeg.

Een extra toevoeging aan de tuinbeleving is live muziek. Vanaf 13.30 uur. Ditmaal door Mile Lukic. Hij behoort tot een generatie die is opgegroeid met de klanken van rockmuziek en met de traditionele muziek van zijn geboortestreek in vm. Joegoslavië. Ook de klassieke muziek spreekt hem aan. Dit alles combineert hij in zijn optredens. In zijn geboorteland maakte Mile Lukic naam door muziek te componeren voor topartiesten. Het nummer ‘Javi Se’ werd in 1989 tophit en vertaald uitgebracht in Noorwegen, Finland en Zuid-Afrika. Mile componeerde tevens voor theatervoorstellingen, radio- en tv-programma’s. In Nederland richt hij zich meer op live optredens met wereldmuziek. Zo trad hij op bij diverse festivals, waaronder Festival Mundial in Tilburg en Dunya Festival in Rotterdam. Hij was gastsolist bij theaterconcerten in o.a. Vredenburg in Utrecht en Chassétheater in Breda.

Zondag 6 juni aanstaande is hij vanaf 13.30 uur te beluisteren In de Tuin, Nieuwstraat 8 in Nederweert.

Het geheel wordt gecompleteerd door keramiek van Conny Raeskin uit Deurne. Haar werk bestaat uit fragiel porselein en sprekende dierfiguren, perfect passend in de groene omgeving.

Sprekend dierfiguur door Conny Raeskin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *