EvenementHistorieKerk

St. Hubertusviering in Ospel

Op zondag 7 november 2021 om 10.00 uur in de parochiekerk van Ospel vindt er de St. Hubertus viering plaats. Het bestuur van de WBE Groote Peel hoopt U (jagers, drijvers, grondeigenaren en hun familieleden en alle verdere geïnteresseerden) op deze dag welkom te mogen heten.

Namens het Bestuur van WBE (Wild Beheer Eenheid) „De Groote Peel“ hebben wij het genoegen U (jagers, drijvers, grondeigenaren en hun familieleden en alle verdere geïnteresseerden) te mogen
uitnodigen voor de St. Hubertusviering op zondag 7 november 2021 in de R.K. kerk van Parochie O.L. Vrouw Onbevlekt Ontvangen te Ospel. U bent om 10.00 uur van harte welkom.

Pastoor Andre Koumans zal in deze viering voorgaan en de Jachthoornblazersgroep Midden-Limburg zal de H.Mis muzikaal opluisteren. U wordt vriendelijk verzocht als jager / drijver “in het groen” te
komen. Aan de drijvers wordt verzocht hun drijverstok mee te nemen. Ook de jachthonden zijn van harte welkom (mits zindelijk).

Op het einde van de viering zal Pastoor Koumans het Hubertusbrood zegenen en zullen de jagers, drijvers, de drijverstokken,de honden en alle verdere aanwezigen de St. Hubertus-zegen ontvangen.
Na afloop is er gelegenheid om buiten op het plein tussen Kerk en Restaurant te genieten van een slotnummer door de jachthoornblazers. Aansluitend biedt WBE “De Groote Peel” alle aanwezigen een kop koffie en een Hubertus- broodje aan en is er gelegenheid nog even na te praten bij Hotel & Eetk’fee de VLiK. Eventuele verdere consumpties zijn voor eigen rekening.

Over WBE De Groote Peel WBE De Groote Peel is opgericht in 1991 en is de vereniging van lokale jachthouders en jagers die een duurzaam wildbeheer. In de WBE, die momenteel 28 leden telt, wordt samengewerkt door Jagers- vereniging Sint Hubertus Ospel,

jachtcombinatie Hendrix Ospel,
jachtcombinatie Saes/van Gemert
Budschop, jachtcombinatie
Verheijen en jachtcombinatie van Bree.
Meer informatie?

https://www.wbe-degrootepeel.nl/ en zie: https://www.jagersvereniging.nl

Wij hopen U op deze dag welkom te mogen heten.

Met vriendelijke jagersgroet namens het bestuur

van WBE „De Groote Peel“.

Ook interessant
EvenementInwoners

Kermisloterij uitslag 2022

26 Juni tijdens het kermisconcert vond onze jaarlijkse kermisloterij plaats. Ook dit jaar hebben…
Lees verder
Kerk

Hoogmis tijdens Ospel kermis in de openlucht

Op zondag 26 juni (Ospel kermis) wordt de hoogmis van 10:00 uur in de openlucht gevierd op het…
Lees verder
KerkKinderenOnderwijs

De communicanten van De Schrank

Op deze foto zie je ons, de Communicanten van Basisschool de Schrank uit Ospel, bij Meneer Pastoor…
Lees verder
Nieuwsbrief
Wil je niets missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actualiteiten, verhalen en inspiratie
in Ospel, Ospeldijk en omgeving. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.