GezondheidLifestyleNatuurSport

Inschrijven Walk to Fight Cancer mogelijk!

Op verschillende locaties in Nederland wordt op zaterdag 10 juli gewandeld voor hetzelfde doel, namelijk donaties ophalen voor kankeronderzoek. Na het succes van afgelopen jaar, wordt ook dit jaar Walk to Fight Cancer georganiseerd in Nederweert. Maximaal 100 personen kunnen deelnemen. Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat het evenement volledig corona-proof is. Deelnemers wandelen individueel of in kleine groepjes en vertrekken om beurten. Wandelt u ook mee? Schrijf u wel even in.

Routes

In Nederweert heeft u de keuze uit drie verschillende afstanden: 10,15 en 25 kilometer. Hoewel de route start en eindigt bij Manege De Kraal in Budschop, loopt de route voornamelijk door de rijke natuur en prachtige omgeving van Ospel. De pauzeplek vindt plaats bij De Korenbloem Windmolen in Ospel.

Inschrijven

Schrijf u snel in en loop zaterdag 10 juli mee met vrienden, familie of collega’s. Inschrijven is mogelijk via de website van Walk to Fight Cancer. Deelname kost € 15,-. Hiervoor krijgt u een lunchpakket en een mooi aandenken.

Sponsoren

Deelnemers kunnen zich laten sponsoren door vrienden, bekenden en familieleden. Zo hopen alle wandelaars uit heel Nederland een groot bedrag aan donaties op te halen voor kankeronderzoek. Sportief zijn en tegelijkertijd inzetten voor het goede doel! Een prachtige combinatie die gepaard gaat met een hoop gezelligheid en wandelplezier in een mooie omgeving.

Ook interessant
GezondheidInwonersZorg & Welzijn

Zaterdag en Zondag open inloop: De wereld aan je voeten

In het grote witte huis tegen over meneer Pastoor wordt momenteel hard geklust, dat zal veel…
Lees verder
DierenInwonersNatuur

In mei leggen alle patrijzen een ei

De eerste kievitkuikens vliegen al bijna, maar de Ospelse patrijzen moeten nog aan nageslacht…
Lees verder
MuziekNatuur

Muzikaal Pinksterweekend bij buitencentrum De Pelen

Het is inmiddels een goede ‘Pinkstertraditie’ bij buitencentrum De Pelen, want ook dit jaar zijn…
Lees verder
Nieuwsbrief
Wil je niets missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actualiteiten, verhalen en inspiratie
in Ospel, Ospeldijk en omgeving. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.